BLOG      TRAININGSROOSTER       TEAM QI ART       CONTACT

Kungfu Outdoor Boostcamp

Qi Art traint in en met de natuur. Zoveel en zo vaak mogelijk. Het Boostcamp is een 'reset': even geen apps, nieuwsberichten, mails of telefoontjes. In plaats daarvan train je intens je eigen lichaam en mindset. Het Boostcamp is outdoor conditietraining in de vrije natuur. Ook geschikt als voorbereiding op Survival Runs of Obstacle Runs. Het is geen wedstrijd en iedereen traint binnen de eigen mogelijkheden.

Het leuke aan Boostcamp vind ik de afwisseling tussen het joggen door. Ik heb zelf weinig hardloop ervaring, maar hier heb ik tijdens de Boostcamp geen last van. Gewoon je eigen tempo aanhouden en vertrouwen hebben in je lichaam wanneer je diverse obstakels trotseert. Op volle snelheid tussen de struiken en bomen door en de hindernisbaan waren leuke afsluiters. (Emile Hijdra, 34 jaar, senior consultant)

Het Boostcamp is voor mij mijn grenzen kunnen opzoeken. Goed leren aanvoelen hoever ik kan gaan. De wisselwerking tussen spanning en ontspanning traint mij mijn energie goed te kunnen verdelen zodat ik langer door kan gaan. Ik vind het leuk! (Owain Timmerman, 29 jaar, begeleider kringloopwinkel).

Ik vond het super. De training was zeer gevarieerd en ik haal er heel veel uit. Vooral het uitzoeken wat ik wel en niet kan. De grens opzoeken. Het gebruik van de omgeving om te trainen, zoals de boomstammen. Ik heb vooral plezier en voel nu mijn hele lijf. Ik heb genoten! (Piroschka Houweling, 40 jaar, groepsleidster kinderopvang).

Ik vind het Boostcamp erg leuk. Lekker het bos in, genieten van de natuur en je wordt goed uitgedaagd om je grenzen op te zoeken. Ook vind ik het tof te zien wat je allemaal kan doen met dingen die gewoon in het bos liggen. Je traint je hele lichaam, zowel conditie als spierkracht, wat het een hele efficiënte training maakt (Wouter Nijhuis, 30 jaar, laboratoriumanalist)

Wanneer?

Het eerstvolgende Boostcamp is op: zaterdag 15 september, 8.00-9.30u in de bossen van Ede. De kosten: 10 euro.

Durf jij het aan? Leuk!

Je hebt geen ervaring nodig met Tai Chi of Kungfu en je hoeft ook geen lid van Qi Art te zijn. Meldt je hieronder aan en reserveer je plek (er kunnen maximaal 10 deelnemers meedoen).

Leuk dat je interesse hebt! Stel hieronder je vraag, we beantwoorden 'm graag!
dit veld niet invullen s.v.p.

School voor Tai Chi Qigong en Tai Chi Kungfu 

Trainingslocatie: Nachtegaallaan 49, Ede 

Email: info@qi-art.nl

Telefoon: 0031 6 51359239 (Arnout Ruitenberg) 

Facebook: Qi Art