NIEUWS         TRAININGSROOSTER       TEAM QI ART       CONTACT

 Personal Tai Chi training

Jij bent de beste persoon die vandaag in je zit. En jij wil trainen om morgen een stap verder te zijn. Voor je partner, je kinderen, en vooral voor jezelf.

Om de beste te zijn, hoef je geen succesvol ondernemer of beroemd te zijn. Dat zijn uiterlijkheden, en andere mensen zullen er wellicht respect voor hebben. Maar aan het eind van de dag heb je daar niets aan. Het enige wat echt telt, is respect voor jezelf. Het solide gevoel dat je hebt gedaan wat je kon doen, dat je tevreden bent met hoe het is, en waarbij je hart en hoofd rustig zijn.

Dat kun je creëren als je traint met je fysieke en mentale houding en je ademritme. Je leert je beter verbinden met je eigen lichaam en je mindset. Gebruik je die ervaringskennis, dan voel je meer kracht en rust van binnen, meer soepelheid in je lijf, een betere concentratie en meer zelfrespect.

Tai Chi biedt je handvatten om dat te bereiken. In personal Tai Chi training leer je stap-voor-stap hoe je dat aanpakt met voor jou geselecteerde oefeningen. Het is ook geschikt als persoonlijke verdieping op de Tai Chi groepslessen.

Ik ervaar de privelessen Tai Chi Qigong als prettig, rustgevend en motiverend. Arnout heeft een benadering die bij mij past; respectvol, motiverend, legt goed uit wat de bedoeling is, neemt de tijd binnen de tijd die beschikbaar is, en niks moet. Bovendien kan hij goed luisteren als iets dwars zit. En het je kunnen uiten en dan bewegen (andere uitingsvorm) is een goede combinatie voor mij. Waardoor ik weer energie krijg, rustig wordt in mijn hoofd en dingen weer in een ander perspectief zie.

Marie-Jose, Otterlo

Sinds de privétrainingen heb ik de Tai Chi vorm pas echt goed geleerd. Arnout weet altijd een positieve, prettige atmosfeer te scheppen. Rustig en gestaag corrigeert hij iedere positie en daarnaast speelt hij ook goed in op mijn vragen.

Pauline, Ede

Kennismaken?

Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Jij kunt daarin aangeven wat je nodig hebt, ik geef aan wat je kunt verwachten van de personal Tai Chi trainingen. Zo'n kennismaking duurt ongeveer 20 minuten en is in de trainingsruimte van Qi Art.

In januari geldt de NIEUWJAARSACTIE: 1 personal trainingssessie van 45 minuten voor 27 euro (i.p.v. 49 euro).

Interesse? Hier kun je jouw kennismakingsgesprek aanvragen.

School voor Tai Chi Qigong en Tai Chi Kungfu 

Trainingslocatie: Diamantstraat 1b, Ede 

Email: info@qi-art.nl

Telefoon: 0031 6 51359239 (Arnout Ruitenberg) 

Facebook: Qi Art