BLOG         TRAININGSROOSTER       TEAM QI ART       CONTACT

 Training Innerlijk Sterke Houding

Kijk op www.arnoutruitenberg.nl voor de inhoud, opbouw en resultaten van de training Innerlijk Sterke Houding.

Verdieping in de Bewegingskunst

Beoefen je Tai Chi Kungfu en/of Tai Chi Qigong en wil je verdieping? Wil je een goede start maken voordat je met groepstrainingen begint? Train je bij een andere school en is daar geen persoonlijke training mogelijk?

Dan is Verdieping in de Bewegingskunst iets voor je. Begeleid door je eigen docent werk je in je eigen tempo aan jouw Tai Chi of Kungfu ontwikkeling. De kosten zijn 90 euro per uur. Interesse? Je bent van harte welkom voor een gratis kennismakingsgesprek van een half uur zodat we je doelen en de aanpak van Qi Art kunnen bespreken.

Nog vragen? We beantwoorden ze graag. Aanmelden en vragen stellen kan hier.

Ik ervaar de privelessen Tai Chi Qigong als prettig, rustgevend en motiverend. Arnout heeft een benadering die bij mij past; respectvol, motiverend, legt goed uit wat de bedoeling is, neemt de tijd binnen de tijd die beschikbaar is, en niks moet. Bovendien kan hij goed luisteren als iets dwars zit. En het je kunnen uiten en dan bewegen (andere uitingsvorm) is een goede combinatie voor mij. Waardoor ik weer energie krijg, rustig wordt in mijn hoofd en dingen weer in een ander perspectief zie.

Marie-Jose, Otterlo

Sinds de privétrainingen heb ik de Tai Chi vorm pas echt goed geleerd. Arnout weet altijd een positieve, prettige atmosfeer te scheppen. Rustig en gestaag corrigeert hij iedere positie en daarnaast speelt hij ook goed in op mijn vragen.

Pauline, Ede

School voor Tai Chi Qigong en Tai Chi Kungfu 

Trainingslocatie: Nachtegaallaan 49, Ede 

Email: info@qi-art.nl

Telefoon: 0031 6 51359239 (Arnout Ruitenberg) 

Facebook: Qi Art