BLOG         TRAININGSROOSTER       TEAM QI ART       CONTACT

 We vragen regelmatig hoe deelnemers de Tai Chi Kungfu trainingen ervaren. In januari 2018 gaven ze een 9,4 voor de sfeer en een 9,6 voor de deskundigheid van de trainers.

 

Tai Chi Kungfu

De Chinese zelfverdedigingskunsten maken een ware revival mee. Dat komt deels door populaire acteurs als Jackie Chan en Donnie Yen, maar vooral omdat het zo goed werkt voor weerbaarheid, conditie, lenigheid en zelfvertrouwen. En wat werkt ... dat blijf je doen!

Tai Chi Kungfu is niet zomaar een training waarin je jezelf een uurtje in het zweet werkt en dan op de bank uitpuft. Tai Chi Kungfu is (in de woorden van enkele deelnemers):

Verrassende en erg goede training, zowel lichamelijk als mentaal. Het maakt me zelfverzekerder en ik kan beter omgaan met stressvolle situaties (Wouter);
Leuke sfeer. Het maakt niet uit of ik fouten maak, het blijft leuk (Katherine);
Heerlijk, ik ga altijd met meer energie naar huis dan waarmee ik kwam. Ik ben veel alerter op een rustige manier (Marie Jose);
Leuk, uitdagend, leerzaam (Raymond);
Conditie en techniek wisselen elkaar goed af. Iedere training is anders. Mijn stabiliteit verbetert en ik voel meer rust en kracht in mijn lichaam (Xandra);
Leuk en gevarieerd. Het maakt me leniger en ik heb zo ook in het dagelijks leven manieren om rustig te blijven (Michael).

Tai Chi Kungfu is sporten met plezier, zonder dat het slap en gezapig is. Zodat je je lichamelijk en mentaal sterker en relaxter gaat voelen. Je traint om je grenzen te voelen en te verleggen.

Door de veelzijdige en gevarieerde trainingen blijf je bij Tai Chi Kungfu gemotiveerd. Je traint om jezelf en de anderen beter te maken, niet om ten koste van anderen je goed te voelen.

Meedoen? Kom dan langs en ontdek hoe Tai Chi Kungfu in het echt werkt. Als je je aanmeldt voor 15 september krijg je DRIE GRATIS PROEFTRAININGEN. Vrijblijvend. Zo heb je alle tijd om te kiezen of het bij je past. Hieronder kun je aanmelden en/of meer informatie aanvragen.

De Tai Chi Kungfu trainingen zijn op maandagavonden (20.15-21.45u) en vrijdagavonden (19.00-20.30u).

Leuk dat je interesse hebt! Stel hieronder je vraag, we beantwoorden 'm graag!
dit veld niet invullen s.v.p.

School voor Tai Chi Qigong en Tai Chi Kungfu 

Trainingslocatie: Nachtegaallaan 49, Ede 

Email: arnout@qi-art.nl

Telefoon: 0031 6 51359239 (Arnout Ruitenberg) 

Facebook: Qi Art