NIEUWS         TRAININGSROOSTER       TEAM QI ART       CONTACT

Tai Chi Kungfu

Tai Chi Kungfu is een Chinese zelfverdedigingskunst. Een mind-body training. Het gaat veel verder dan alleen fysieke fitness. Het verbetert je  weerbaarheid, conditie, lenigheid en zelfvertrouwen.

 Tai Chi Kungfu is (in de woorden van enkele deelnemers):

Tai Chi kungfu betekent voor mij veel meer dan alleen fysieke traning. het is voor mij: sterk staan in het dagelijks leven (TOM).
Verrassende en erg goede training, zowel lichamelijk als mentaal. Het maakt me zelfverzekerder en ik kan beter omgaan met stressvolle situaties (Wouter);
Leuke sfeer. Het maakt niet uit of ik fouten maak, het blijft leuk (Katherine);
Het houdt me fit. Ik kan er mijn energie in kwijt en voel erna rust in mijn hoofd en lichaam (Ruben);
De mooie balans tussen fysiek en mentaal bezig zijn maakt me bewuster van ingesleten patronen waar ik naast de trainingen ook wat mee kan in het dagelijks leven (Ewout);
Heerlijk, ik ga altijd met meer energie naar huis dan waarmee ik kwam. Ik ben veel alerter op een rustige manier (Marie Jose)
Het trainen leert mij om anders en bewuster in het leven te staan, door niet te focussen op wat ik (nog) niet kan maar op wat ik kan en wat ik bereik (Owain);
Leuk, uitdagend, leerzaam (Raymond);
Conditie en techniek wisselen elkaar goed af. Iedere training is anders. Mijn stabiliteit verbetert en ik voel meer rust en kracht in mijn lichaam (Xandra);
Leuk en gevarieerd. Het maakt me leniger en ik heb zo ook in het dagelijks leven manieren om rustig te blijven (Michael).

Tai Chi Kungfu is sporten met plezier, zonder dat het slap en gezapig is. Zodat je je lichamelijk en mentaal sterker en relaxter gaat voelen. Je traint om je grenzen te voelen en te verleggen.

Door de veelzijdige en gevarieerde trainingen blijf je bij Tai Chi Kungfu gemotiveerd. Je traint om jezelf en de anderen beter te maken, niet om ten koste van anderen je goed te voelen.

Je eerste training is gratis en verplicht je tot niets. Zodat je echt kunt kiezen of je het leuk vindt. En wil je meer, dan schrijf je in en zijn de kosten 9,50 euro (incl btw) per training, vooraf te voldoen. Je schrijft in per vijf maanden (februari - juni en september - januari). Als je later instroomt, schrijf je in voor het aantal trainingen wat nog volgt in die vijf maanden.

Wil je een gratis proeftraining meedoen of meer info? Vul dan het formulier hier onder in.

De Tai Chi Kungfu trainingen zijn op maandagavonden (20.15-21.45u) en vrijdagavonden (20.15-21.45u).

Leuk dat je interesse hebt! Stel hieronder je vraag, we beantwoorden 'm graag!
dit veld niet invullen s.v.p.

School voor Tai Chi Qigong en Tai Chi Kungfu 

Trainingslocatie: Diamantstraat 1b, Ede 

Email: arnout@qi-art.nl

Telefoon: 0031 6 51359239 (Arnout Ruitenberg) 

Facebook: Qi Art