GROEPSLESSEN TAI CHI QIGONG

Tai Chi Qigong is een veelomvattende bewegingskunst die steeds meer mensen intrigeert door zijn werking. Eeuwen geleden ontwikkeld in China en nu een waardevol instrument over de hele wereld. Het richt de aandacht op jezelf, helpt rust te vinden, concentratie te verbeteren, kracht op te bouwen en maakt het lichaam soepeler en weerbaarder.

Ontspannen focus

De Tai Chi Qigong oefeningen zijn langzame, geconcentreerd uitgevoerde, vloeiende bewegingen. Ze variëren van eenvoudig tot meer complexe series, zodat er steeds verdieping en verbreding mogelijk is.

In de trainingen ligt de nadruk op het sterker maken van het onderlichaam en het leren ontspannen van het bovenlichaam, het omgekeerde van wat in het dagelijks leven vaak gebeurt.

Bij Qi Art trainen we onder meer de volgende Tai Chi Qigong oefenseries: Shi Ba Shi (18 Therapieën), Ji Jin Jing (Boek der Soepele Spieren), Ba Duan Jin (Acht Brokaten), Wuxing Xi (Vijf Dierenserie), Shi San Zhuang (13 Zuilen, staande meditatie), Hui Chun (Terugkeer naar de Lente).

De Tai Chi Chu'an vorm die we trainen: Yang-stijl 47 Vorm.

Wanneer zijn de groepslessen?

dinsdagavonden 19.00-20.00u (vol)

woensdagochtenden 9.30-10.30u (vol)

woensdagavonden 19.30-20.30u (vol)

kal-taichi-05

Je eerste training is gratis en verplicht je tot niets. Zodat je echt kunt kiezen of je het leuk vindt. En wil je meer, dan schrijf je in en zijn de kosten 9,50 euro (incl btw) per training, vooraf te voldoen. Je schrijft in per vijf maanden (februari - juni en september - januari). Als je later instroomt, schrijf je in voor het aantal trainingen wat nog volgt in die vijf maanden.

Op dit moment (september 2020) zijn de groepen vol. Wil je op de wachtlijst voor een gratis proefles? Vul dan het formulier hier onder in en we nemen contact op zodra er een plek vrijkomt.

Leuk dat je interesse hebt! Stel hieronder je vraag, we beantwoorden 'm graag!
dit veld niet invullen s.v.p.

School voor Tai Chi Qigong en Tai Chi Kungfu 

Trainingslocatie: Diamantstraat 1b, Ede 

Email: arnout@qi-art.nl

Telefoon: 0031 6 51359239 (Arnout Ruitenberg) 

Facebook: Qi Art