BLOG         TRAININGSROOSTER       TEAM QI ART       CONTACT

TEAM QI ART

fb-foto

Arnout Ruitenberg

Arnout is oprichter en hoofdtrainer van Qi Art. Zijn missie is mensen te trainen in het ontdekken van hun kracht en deze te leren benutten. Niet door erover te filosoferen, maar door intens te trainen. Hij werkt met nieuwsgierige en leergierige mensen met commitment om zich ontwikkelen. Zijn stijl van begeleiden is direct, persoonlijk en optimistisch. Hij werkt alleen met oefeningen die hij zelf langere tijd heeft getraind om de werking ervan goed te ervaren. In 2007 heeft hij Qi Art opgericht. De bewegingskunsten van Tai Chi Qigong en Tai Chi Kungfu werken daarbij voor hem als twee uitersten van diepe ontspanning en alerte weerbaarheid. Het balanceren daartussen in het dagelijks leven is de kunst. Hij volgde de Tai Chi opleiding bij het CNGO in Tilburg, en deed trainingskampen in Canada bij Patrick Orr (2011), in China bij Ismet Himmet (2013), in Zweden bij Paul Silfverstrale (2017), in Frankrijk bij Barry McGinlay (2018) en volgde jarenlang intensieve trainingen in Nederland bij verschillende leraren. In 2016 en 2017 won hij het Nederlands Kampioenschap Tai Chi Pushing Hands in zijn gewichtscategorie. Hij is getrouwd met Eveline en samen hebben ze drie mooie kinderen.

kung-fu-ede-7-april-2017-4283-kopie

Cari Klomp

Cari Klomp verzorgt Tai Chi Qigong trainingen. Haar trainingen kenmerken zich door een rustige, vriendelijke sfeer, praktische aanwijzingen en droge humor. Ze beoefent Tai Chi Qigong vanaf 2007 en vanaf 2009 ook Tai Chi Kungfu. Ze volgde de tweejarige opleiding Tai Chi Bocam Trainer en zoekt voortdurend naar nieuwe ervaringen om haar Tai Chi vaardigheden te verdiepen.

foto-tom-zwaneveld-13jan17

Tom Zwaneveld

Tom is senior leerling en geeft regelmatig Tai Chi Kungfu trainingen. Hij is duidelijk, geduldig en relaxt in zijn stijl van begeleiden. Hij beoefende jarenlang intensief karate en verwerkt die ervaringen in de Tai Chi Kungfu trainingen. Het gebruiken van de Tai Chi principes in het dagelijks leven is een van zijn eigen trainingsdoelen.

 

School voor Tai Chi Qigong en Tai Chi Kungfu 

Trainingslocatie: Nachtegaallaan 49, Ede 

Email: info@qi-art.nl

Telefoon: 0031 6 51359239 (Arnout Ruitenberg) 

Facebook: Qi Art