NIEUWS         TRAININGSROOSTER       TEAM QI ART       CONTACT

TEAM QI ART

fb-foto

Arnout Ruitenberg

Arnout is oprichter en hoofdtrainer van Qi Art. Hij won goud en zilver op het wereldkampioenschap Tai Chi in Taiwan (2018) en is drievoudig Nederlands kampioen Tai Chi Pushing Hands (2016, 2017, 2018).

Het is zijn missie mensen te trainen om zich krachtiger en rustiger van binnenuit te voelen. Niet door erover te filosoferen, maar door intens te trainen. Fysiek en mentaal. Hij traint alleen met nieuwsgierige en leergierige mensen met commitment om zich ontwikkelen. Zijn stijl van begeleiden is direct, persoonlijk en optimistisch.

Hij traint Tai Chi vanaf 2003 en richtte in 2007 Qi Art in Ede op. Hij volgde jarenlang intensieve trainingen in Nederland bij Ruud en Jan Jaap Westerkamp en deed trainingskampen in Canada bij Patrick Orr (2011), in China bij Ismet Himmet (2013), in Zweden bij Paul Silfverstrale (2017) en in Frankrijk bij Barry McGinlay (2018). Hij is getrouwd met Eveline en samen hebben ze drie mooie kinderen.

kung-fu-ede-7-april-2017-4283-kopie

Cari Klomp

Cari Klomp verzorgt Tai Chi Qigong trainingen. Haar trainingen kenmerken zich door een rustige, vriendelijke sfeer, praktische aanwijzingen en droge humor. Ze beoefent Tai Chi Qigong vanaf 2007 en vanaf 2009 ook Tai Chi Kungfu. Ze volgde de tweejarige opleiding Tai Chi Bocam Trainer en zoekt voortdurend naar nieuwe ervaringen om haar Tai Chi vaardigheden te verdiepen.

foto-tom-zwaneveld-13jan17

Tom Zwaneveld

Tom is senior leerling en geeft regelmatig Tai Chi Kungfu trainingen. Hij is duidelijk, geduldig en relaxt in zijn stijl van begeleiden. Hij beoefende jarenlang intensief karate en verwerkt die ervaringen in de Tai Chi Kungfu trainingen. Het gebruiken van de Tai Chi principes in het dagelijks leven is een van zijn eigen trainingsdoelen.

 

School voor Tai Chi Qigong en Tai Chi Kungfu 

Trainingslocatie: Nachtegaallaan 49, Ede 

Email: info@qi-art.nl

Telefoon: 0031 6 51359239 (Arnout Ruitenberg) 

Facebook: Qi Art