Alles wat je nodig hebt, is in je. 

Tai Chi helpt het vrij te maken.

 

Leuk dat je er bent!

 

Ben je iemand die graag gelijk begint?

Dan is de  gratis online Tai Chi 3-daagse een mooie start. Elke dag een korte online Tai Chi les om kennis te maken met deze fijne bewegingskunst. Hier kun je aanmelden.

 

Wil je in je eigen tempo leren en echt de diepte in?

Dan zijn de Tai Chi personal trainingen wat voor jou. Je kunt er hier meer over lezen en een gratis kennismakingssessie aanvragen. 

 

Woon je in de regio Ede? 

Dan kun je meedoen met de groepslessen in onze trainingsruimte. Je eerste kennismaking is gratis en vrijblijvend zodat je echt kunt ervaren of het bij je past. Hier vind je meer info.

 

Wil je eerst meer weten over Tai Chi? 

Dan zijn de blogs hieronder voor jou. Veel leesplezier!

 

Arnout Ruitenberg

Tai Chi blogs

Yoga en Tai Chi Qigong: de overeenkomsten en verschillen

Yogi's en Tai Chi-ers houden van bewegen, van hun lichaam soepeler maken en hun adem bewust waarnemen. Maar er zijn ook verschillen. Welke dat zijn lees je in dit blog.

Rust van binnen met Tai Chi Qigong: hoe dan?

Het klinkt mooi ... 'rust van binnen' ... maar hoe werkt dat dan? Dit blog leidt je van het oude China naar de moderne medische wetenschap en legt je onderweg uit hoe Tai Chi Qigong werkt.

Ademhalen: 6 tips die je energiepeil enorm verbeteren

Je kent de klassieker vast wel ... een mens kan ruim drie weken zonder eten, ongeveer drie dagen zonder drinken en drie minuten zonder ademhalen. Je ademhaling is superbelangrijk. Hoe kun je jouw ademhaling gebruiken om je energieker en rustiger te voelen? Dat lees je in dit blog.

Focus: de 'mental game' in de dagen voor het WK in Taiwan

De prikkels van een wereldstad, de druk van een groot toernooi, het wennen aan de hitte ... hoe kom je tot goede prestaties als je ver uit je comfort zone bent?

Hé, leidinggevende! Wie zorgt er voor jou?

Als leidinggevende regel je de randvoorwaarden zodat je mensen topprestaties kunnen neerzetten. Maar hoe zit het met jou? Wie zorgt ervoor dat jij goed functioneert? 

Copyright © 2021 Qi Art.

Algemene voorwaarden     Privacy policy