NIEUWS         GROEPSLESSEN       TEAM QI ART       CONTACT

 Personal Training

Jij bent de beste persoon die vandaag in je zit. En jij wil trainen om morgen een stap verder te zijn. Voor je partner, je kinderen, maar vooral voor jezelf.

Om de beste te zijn, heb je geen dure auto's nodig. Ook geen honderduizenden volgers op je social media. Dat zijn uiterlijkheden, en andere mensen zullen er wellicht respect voor hebben. Maar aan het eind van de dag heb je daar niets aan. Het enige wat echt telt, is respect voor jezelf. Het solide gevoel dat je hebt gedaan wat je kon doen, dat je tevreden bent met hoe het is, en waarbij je hart en hoofd rustig zijn.

Dat kun je creëren als je traint met je fysieke en mentale houding en je ademritme. Door dat te doen, ontstaat meer kracht en rust van binnenuit, meer soepelheid in je lijf, een betere concentratie en meer zelfrespect. Een innerlijk sterke houding.

Personal training biedt je handvatten om dat te bereiken. Hier lees je meer ...

Ik ervaar de privelessen Tai Chi Qigong als prettig, rustgevend en motiverend. Arnout heeft een benadering die bij mij past; respectvol, motiverend, legt goed uit wat de bedoeling is, neemt de tijd binnen de tijd die beschikbaar is, en niks moet. Bovendien kan hij goed luisteren als iets dwars zit. En het je kunnen uiten en dan bewegen (andere uitingsvorm) is een goede combinatie voor mij. Waardoor ik weer energie krijg, rustig wordt in mijn hoofd en dingen weer in een ander perspectief zie.

Marie-Jose, Cesartherapie Otterlo

Sinds de privétrainingen heb ik de Tai Chi vorm pas echt goed geleerd. Arnout weet altijd een positieve, prettige atmosfeer te scheppen. Rustig en gestaag corrigeert hij iedere positie en daarnaast speelt hij ook goed in op mijn vragen.

Pauline, Ede

Door de trainingen ga je positiever naar jezelf kijken. Maar je wordt ook uitgedaagd om naar jezelf te kijken als het wat minder leuk is en je rafelige kantjes van jezelf tegenkomt. Die combinatie maakt dat je kan groeien. De trainingen zijn uniek in hun soort en daar ben ik graag ambassadeur van!

Madelon, Achmea Zorgverzekeringen

De begeleiding van Arnout is altijd positief en leert me te kijken naar mijn motivatie en innerlijke kracht. Ik merk dat ik ook bij mijn eigen leerlingen nu soms dingen (belemmerende patronen) herken die ik in de trainingen met Arnout heb besproken. Hierdoor kan ik mijn leerlingen andere handvatten bieden. De balans in de training tussen mentale en fysieke ontwikkeling vind ik echt top!

Ylvie, Zelfstandig ondernemer, Lunteren

Ik ervaar mijn nieuwe baan niet als stressvol. Zoiets had ik vóór deze training niet voor mogelijk gehouden. Ik voel me zekerder, sterker, energieker, positiever, meer ontspannen en ik heb meer regie over mijn leven, omdat ik nu weet hoe ik bewust voor deze zaken kan kiezen. Deze trainingen waren precies wat ik nodig had, heel oprecht en persoonlijk, praktisch toepasbaar en verrijkend voor mijn leven.

Maurits, Risico-analist, Bodegraven

De trainingen vond ik voor mezelf nodig om beter te leren ontspannen. Dit is gelukt en dat maakte de trainingen zeer nuttig, zeker omdat ik ook de tools heb gekregen voor de langere termijn. Ik raad dit iedereen aan die meer wil leren ontspannen en tegelijk ook daadkrachtiger wil worden.

Jowan, Barneveld

3 jaar geleden ben ik bij Arnout begonnen met privé-lessen. Ik had 2 jaar groepslessen Tai Chi in Amersfoort gevolgd en ik zocht verdieping, wilde meer weten over die prachtige bewegingen. In eerste instantie kreeg ik niet wat ik zocht: namelijk 'de achtergronden', maar ik werd heel basaal aan het werk gezet. 

Ik leerde mezelf discipline aan en oefende trouw. Hierdoor ging ik voelen wat de beweging met mij deed, wat er in mij bewogen werd.  Dat was de werkelijke verdieping.

Arnout heeft me op deze weg heel open en betrokken begeleid. Behalve dat ik veel series heb geleerd heb ik, nog veel belangrijker, dieper en zachter mijn lijf leren (aan)voelen. Tai Chi is veel meer geworden dan de bewegingen en de series. Arnout liet me in onze gesprekken ook zien dat Tai Chi gaat om leven en bewegen in aandacht. De persoonlijke en compassievolle lesstijl van Arnout heeft me geraakt en geïnspireerd. Ik heb nog meer vertrouwen gevonden in mijzelf en ben veerkrachtiger en steviger geworden.

Marjan, Leusden

Kennismaken?

Een kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en kost 10 euro. Jij kunt daarin aangeven wat je nodig hebt, ik geef aan wat je kunt verwachten van de personal trainingen. Zo'n kennismaking duurt ongeveer 30 minuten en is in de trainingsruimte van Qi Art in Ede.

Interesse? Hier kun je jouw kennismakingsgesprek aanvragen.

School voor Tai Chi Qigong en Tai Chi Kungfu 

Trainingslocatie: Diamantstraat 1b, Ede 

Email: arnout@qi-art.nl

Telefoon: 0031 6 51359239 (Arnout Ruitenberg) 

Facebook: Qi Art