Gratis les op Wereld Tai Chi Dag 2019

27 april: Wereld Tai Chi Dag & Koningsdag – een gouden combi

Jij bent de koning(in) van jouw lichaam. Op Koningsdag, en elke andere dag.  Jij geeft leiding zo goed als je kan. Maar je voelt dat er meer in zit dan er nu uitkomt.

Op zaterdag 27 april, in meer dan tachtig landen, in honderden steden, beoefenen duizenden mensen Tai Chi. Dat zegt wel wat.

Wereld Tai Chi Dag. Scholen zetten hun deuren open. Leraren gaan naar parken. En dat allemaal om gratis het geweldige geschenk van Tai Chi te delen.

Het kan miljarden schelen in gezondheidskosten, als meer mensen hun lichaam beter voelen en hun energiepeil leren beïnvloeden.

Het maakt mensen stabieler en sterker van binnen. Verbindt de kleine natuur van de mens met de grote natuur om ons heen.

Je kunt erbij zijn, gewoon om eens te ervaren wat Tai Chi is. De gratis open les is van 10-11u en je kunt gewoon meedoen. Nachtegaallaan 49, Ede. Een mooi begin van je Koningsdag.

Arnout

P.S. Woon je niet in de buurt van Ede? Google dan eens op Tai Chi in je dichtstbijzijnde stad, best kans dat de Tai Chi school daar ook meedoet met Wereld Tai Chi Dag. Er zijn meer dan twintig plekken in Nederland waar leraren gratis les geven. En in Zwolle is zelf een geweldig Tai Chi festival.